Winkelwagen (0)

Deze pagina laat u zien hoe u voor een verzendmethode kunt kiezen voor uw bestelling, de geschatte verzendkosten en geeft verdere informatie over het verzendproces van AmorModa.

U kunt kiezen voor de Verzendmethode naar uw voorkeur:

Spoed Verzenden
Dit is de meeste snel mogelijke verzendmethode. Leveringstijden liggen tussen de 3-6 dagen naar alle grote bestemmingen. De kosten voor Spoed verzenden zijn berekend op basis van het gewicht van uw bestelling, startend vanaf US$ 20.99.

Standaard Verzenden
Standaard verzenden duurt iets langer dan spoed verzenden maar kost minder. Leveringstijden liggen tussen 5-8 dagen naar alle grote bestemmingen. De kosten voor Standaard verzenden zijn berekend op basis van het gewicht van uw bestelling, startend vanaf US$ 14.99.

Super Besparend Verzenden

Super Besparend Verzenden is de meest kost-efficiënte verzendmethode. Leveringstijden liggen tussen 15-30 dagen naar alle grote bestemmingen. De kosten voor Super besparend verzenden zijn berekend op basis van het gewicht van uw bestelling, startend vanaf US$ 3.99.

Voordat we uw bestelling kunnen verschepen, moet AmorModa.com uw producten voorbereiden, strikte kwaliteitstesten uitvoeren en de items voorzichtig verpakken. De bovengenoemde geschatte leveringstijden zijn niet inclusief de verwerkingstijd van de bestelling.